7 Ocak 2010 Perşembe

EN SON NE ZAMAN YA DA ....

Bu fotoğrafı görünce bir an durdum ve şunu sordum kendime: En son ne zaman bir erkeğe, aleni bir şekilde, sokak ortasında böyle bakıp kalbin(m)i hoplattım? Ya da bugüne kadar hiç bir erkeğe, aleni bir şekilde, sokak ortasında böyle bakıp kalbin(m)i hoplatmışlığım var mıdır?



A.'lardan biri :-)))

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Baylar bayanlar merdivenden kayanlar ve/ya kayamayıpda korkanlar ama dayanamayıpda göz ucuyla bakanlar,

Size derimki o A'lardan biri ben değilim. Ben kimmiyim? Bilmem!.. Sen bilmezsen ben ne bileyim.

Saygılarımı sunarken kirpiklerimi süzerim ama hiçbir zaman o A'lardan biri olamam. Şimdi bir A gitti kaldı diğer A lar.......

A

Adsız dedi ki...

Şimdi soruyorum cevap vermeyen A'yı ifşa ederim ona göre. Bu "olunamama" durumu olunamayacağı daha doğrusu olunamaması için geçerli nedenlerin varlığından ötürü mü (evlilik, halihazırda bir sevgiliye sahip olma, babam görürse dayaktan öldürür beni korkusu gibi) yoksa tembellik, ahlak kuralları, "aman ben baksam o bakar mı? Ayol elalem ne der kaygısı, bakarsam bana "şey" derler mi çekingenliği? Nedir Nedir?

Açtırdınız işte bayramlık ağzımı!!!
Sevgiler
B

Adsız dedi ki...

Ben de hoplamış kalbi, ya da kalp hoplatan biri olamadığım için bunun hangi A'nın tatlı dilli kaleminden çıktığını sanırım anlayabiliyorum. This is great feeling!!!

Sevgili B, bu belirttiğin sebeplerden ne birincisiyle ne de ikincisiyle alâkalı, bu başka bir şey, kelimelerle ifade edilemeyen. Anlatması ve tabi yine kendi tarafımızca anlaması çok zor olan bir şey.
Ama peki hem anlatamazsak hem de anlamazsak nasıl olup da kalp hoplatacağız veya hoplayan bir kalbe sahip olacağız ?

Bunu bilahare tartışalım...

P

Adsız dedi ki...

Ben birilerinin kalbini çarptırdığınıza eminim. Sizinkiler de çarpmıyorsa bu sadece tesis yetersizliğidir. Arabalarınızdan inip yürüyüşe çıkmanızı tavsiye ediyorum.

G

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Sevgili A,
Fotoğraf kediler dünyasından dikkatini çekerim, hangi A olduğu buradan bile belli değil mi sorarım.

Sevgili B,
Babam dövmez, bu saatten sonra elalem ne der umurumda olmaz (10 yıl önce olsaydı belki), ahlak değerlerinin öğretilen ahlak değerlerinden farklı olduğunu öğreneli de çok oldu, eee koca naş eee sevgili naş naş, ne öyleyse? Sevgili P.'nin dediği gibi bende sıfatlandıramadım, adlandıramadım. Derin mevzu derine inmek lazım, tartışalım bir gün.

Sevgili P,
senin hergün yüreğini hoplatan küçük adamın E. var ya, hatırlatırım.

Sevgili G,
Denemeye değer. Hem yanında bir-iki kg. gider fena mı olur yani!

A.

Adsız dedi ki...

Sevgili Yazar A,

Kedi seven tek A ben değilim bildiğin gibi Yazar A. Senide biliyoruz, senide tanıyoruz....

Sevgili B,

Ben yorumumda yanlızca aleni şekilde bakamam kasıt etmiştim. Yoksa açık kaçık bakışlar delimisin tabiki ama aleni naş!..

Sevgili P,

Bu yaşlarda kalp hoplatmak kalp krizine yol açabilir onun için take it easy mannnnn....

Sevgili G,

Yazar A araba kullanmıyor o ne yapacak o zaman hımmmmm?


Only Yorumcu A.

Ayşe'nin Kitap Kulübü dedi ki...

i like that feeling, very very nice..let me see, when was the last time i look someone like that cat did....hımmmm, 4 months ago i guess , he was sitting next to me at the plane and was -at least- 15 years younger than me which means he was around 30s..hahahaha.anyway...good feeling. i guarentee you a smile or baygın bakış at the end

İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails