10 Temmuz 2009 Cuma

HAMLET & JUDE LAW & İÇİMDEN TUTTUĞUM BİR DİLEK.

Jude Law Londra Wyndham's Tiyatrosunda Hamlet'i oynuyor. Eylül'den itibaren ise New York Broadhurst Tiyatrosunda Hamlet rolüyle performansını sergilemeye devam edecek. Sorarım size peki ne zaman İstanbul'a gelecek ? Hiçbir zaman mı ? Elbet bir gün mü ? Keşke sonbaharda hüzün kapının eşiğindeyken, New York'a ne alışverişe ne müzelere ne tatile sadece ama sadece Hamlet rolünde Jude Law'u seyretmeye gidebilsek ... Aycan
http://www.newyorkcitytheatre.com/theaters/broadhursttheater/theater_hamlet.html

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Biliyorsun mart ayında Emirates ile Çin'e gittim. Dönüşte uçağa binerken uçak kapısında çok dikkat etmeden bi kaç gazate aldım. Gazatelere bakarken bi an siyah beyaz çok hoş bi resim!.. Yes one and only Jude ve Londra'da sahnede yere oturmuş elinde script provalarda. O sayfayı gazateden yırttım , o sayfayı o sırada okuduğum Twiligt içine dikkatlice koydum, İstanbula geldiğimde o sayfayı Yonca'ya verdim. Şimdi o sayfa Yoncanın buz dolabının üstünde Colin Firth imzalı fotoğrafının yanında duruyor. (Ayşe)

Adsız dedi ki...

Ok Agustos'a kadar Hamlet Wyndham's UK de sahne alıyor. Varmısın(ız) gidelim? Wyndham's sitesinde tüm biletler satılmış gözüküyor ama ordan başka biryere link var ve bilet var!.. Aslında N.Y. kulağa hoş geliyor. Buarada Çok ciddiyim!..(Ayşe)

Unknown dedi ki...

Ayşeciğimin babasının ne yapıyor benim kızım bakışlarına aldırmadan büyük bir cesarat örneği göstererek( bu yaşta insanın dergiden yakışıklı bir adamın fotoğrafını yırtması eeeee nasıl desem pek de ??!?!!) bana getirdiği fotoğrafa hergün keyifle bakıyorum.Gerçeğinide gidip görmek çok güzel bir fikir. Yonca

Peyman dedi ki...

Gitmek ya da gidememek...Önemli olan denemek...
İsterdim ben de Jude Law'u sahnede Hamlet'i oynarken görmek...Nefesimi tutup, büyülenmişçesine izlediğimi şu anda bile yaşayabiliyorum.
Peyman

billur dedi ki...

Şimdi gideriz...Seyrederiz...Aşık maşık olurum Jude'a...Ne me lazım.... Ben size oynarım...Oturun oturduğunuz yerde bakiyim!Gitmek ya da Gitmemek! İşte bütün problem bu!
Billur

Gulda dedi ki...

Gıcıklık yapmak istemem ama biz bazılarınızı buralara kadar gelmiş Juan Diego Florez’e bile götüremedik hatırlatırım.

Bahanelerinizi sıralıyorum:
* İş yetiştiriyorum,
* Yoga dersim var,
* Saçlarım bu gün güzel değil,
* Büyük patronlar geldi,
* Üzerime fenalık çöktü,
* Hava sıcak,
* Hava soğuk,
* Mır mır mırr

Adsız dedi ki...

Ama ama ama ama ......

Jude Law
&
Hamlet

Ama ama ama ama ......

(Ayşe ayşe ayşe ......)

Unknown dedi ki...

ben gittim.. bir arkadaşımla beraber sırf Jude'u sahnede izlemek için Londra'ya gittim.. ruhumuzu orda bırakıp geldik ikimiz de.. kaçmaz diyorum.. yapmalısınız diyorum.. Oyundan sonra bizim gibi iki yanına geçip fotoğraf çektirmelisiniz diyorum.. harcayacağınız her pound'a değecektir emin olun!!!

Adsız dedi ki...

Ben gittim Ozge,

Seni cok kiskandim ama cok cok cok cok..... Cok demismiydim.

Vise evraklari ile ugrasiyorum bakalim kismet ise olur. Aycan ve Belkis duydunuz mu Ozge yi.. Hadi islemlerinizi hizlandiriniz plzzzz !...

Ayse

İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails