3 Aralık 2009 Perşembe

Sabırsız Yürek ve Kitap Ayracı Tasarım Yarışması Sonuçları

Aysun'cum,

Bu işi amatörce yapıyoruz ama İYİ yapıyoruz beee güzelim... işte sende dün akşam bunu bir kez daha kanıtladın. Sunum akşamıyla ilgili düşüncelerimi, kızların yorumlarının altına biraz evvel yazdım o yüzden aynılarını burada tekrarlamayı lüzumsuz buluyorum ama sunumun için TEŞEKKÜR'ü defalarca tekrarlayacağıma emin olabilirsin.

Kitap Ayracı Tasarım Yarışması Sonuçları

Daha önce yayınladığım bir yazımda, 'ilkokuldaki elişi dersine döndü akşamım' benzetmesini kullanarak yaratıcı bir çalışma üzerinde olduğumuzun ipuçlarını vermiştim. İşte bu çalışmalarımızın sonuçlarını nihayet aynı akşam biraraya getirdik. Herbirimiz kendi tasarladığımız KİTAP AYRAÇLARI ile Aysun'un sunum akşamına katıldık. Eğlenceli, keyifli çok hoş bir KİTAP AYRACI TASARIM yarışması oldu. Oylama yaparken bayağı zorlandık çünkü hepsi birbirinden güzel ayraçlardı. Fotoğrafları yayınladığımızda, abartmadığımı göreceksiniz.





Oylama sonucu Gülden abla ve ben birinciliği paylaşmamıza rağmen, tüm olgunluğuyla zarif Gülden abla'cığım 'verici', tüm şımarıklığımla ben de 'alıcı' oldum ve birincilik tacını tek başıma takma onuruna eriştim. (Kitabı konuşurken; hayatta 'vericiler ve alıcılar' olduğu konusunda bayağı tartıştığımızdan verici/alıcı örneklemesini bu cümle içersinde kullanmayı uygun gördüm) Böylece Gülden abla ikinci olurken, çok sevgili Belkıs ve Gülda da üçüncülüğü paylaştılar. Ama dedim yaaa hepimiz birinciydik aslında, her ayraç için emek harcanmıştı, herkesi yürekten alkışlıyorum.

Son söz ; Kesinlikle hayatınıza böyle hoşluklar katmanızı tavsiye ediyorum, gecenin geç bitmesi beni (eminim bir çoğumuzu) ertesi gün zorladıysa da, akşamki kahkahalarımız hala kulağımda çınlarken gün boyu şunları tekrarlayıp durdum : 'İyi ki varsınız, iyi ki Ayşe'nin Kitap Kulübü'nün bir üyesiyim, iyi ki konuşuyoruz, tartışıyoruz, düşünüyoruz, paylaşıyoruz, çabalıyoruz, iyi ki birbirimizi şımartıyoruz, iyi ki hayatı beraber yakalıyoruz. Sağolun varolun!'


8 yorum:

Alexis dedi ki...

Çok zekice :)

Uzun zamandır okuyorum seni.. güzel bir kulüp çalışmalarınız falan sanırım arkadaş grubu çerçevesinde yapıyorsunuz :D:D

bu yarışmanın benzerini okulumda düzenlemeyi planlıyorum :) izninizle...

billur dedi ki...

Şimdi bu ayraç fikri Aycan'dan gelmiş olabilir ama fikrin asıl çıkma nedeni Gülda'ya göre BENMİŞİM! Zira buna neden olay benim daha önce yazdığım iki yazı nedeni ile oluşmuş Aycan'ın kafasında. [01.VE 02 EYLÜL 2009 Yazıları]

Eğer ben bunu yazmasaydım Aycan bunu düşünemeyecek, bu ayraç işi olmayacak ve Aycan kraliçe seçilemeyecekti. SONUÇ: Asıl Kraliçe benim !

Şaka bir yana hepsi birbirinden güzeldi hatta bazılarınızın ki el işi/sanat boyutuna ulaşmıştı ki bir dahaki sefere konuyu abartmayalım lütfen.

Seneye ikincisini de yapacağız değil mi?

sevgiler
Billur

aycan dedi ki...

Sevgili Elisabeth,

Cesaretlendirici sözlerin için teşekkürler. Çok eski arkadaşlıklarla beraber birbirini iyi ya da hiç tanımayanlardan oluşan karma bir grup olarak başladık işe, gittikçe daha keyifli, yaratıcı, doyurucu olmaya başladı. Mutluyuz kısaca.

Okuldaki organizasyonunuz için şimdiden başarılar.

Sevgili Billur,

Evet Gülda haklı fikir önce yazılarıyla bana ilham veren sana aitti ama hayata geçirmede düşünüp dillendiren bana, arkasından emek harcayarak canı gönülden yarışmaya katılan herkese aitti bana göre. Ama asıl kraliçe benim diyenlere kanmayalım, fotoğraflarda taç ve asanın kimde olduğuna bakalım :-)

Çoğunluk isterse ikincisini de yaparız üçüncüsünü de ... neden olmasın ?
Sevgiler,
Aycan

aycan dedi ki...

Fotoğrafların birinde gördüm, gözyaşlarımı tutamadığım anı ölümsüzleştirmişsiniz :-)))

Aycan

Peyman dedi ki...

Aycan'cım,

Masalıma çok içerlemiştin, ama sevinç gözyaşlarına hakim olamadığın o ölümsüz anı ben fotoğraf karesine taşıdım. Lütfen unutmayalım :)

elif dedi ki...

Merhaba benim adım elif karaşıklı.Aycan 'ın yeğeniyim.teyzem bana buraya girmemi önerdi ben de onun hatrına buraya kaydoldum.İşallah bende size güzel kitaplar önerir ve güzel kitap ayraçları yaparım.

Unknown dedi ki...

Blogunuzu arkadaşım aracılığıyla duydum. Beğenmemek mümkün değil. Tebrik ederim. Öğrencilerime de tavsiye ediyorum.

Şehnaz dedi ki...

AYRAÇ YARIŞMASI İÇİN GEÇ KALMIŞIM...BENDEDE BİR TASARIM VAR BLOĞUMDA...ARTIK İNŞALLAH BAŞKA YARIŞMALARDAGÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE........

İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails