15 Ocak 2010 Cuma

Ruhumuzu Dansa Teslim Ettik! Al Jamal'da...



İyi veya kötü, bir şekilde 2009 yılını atlattık. Senenin sonu gelirken deşarj olma yöntemimizde ufak bir değişiklik yapıp, daha fazla eğlence temasını, hatta sabaha kadar dans temasını işleyelim dedik. Üstelik de kulübümüz için sene kapanışı partisi olur, eh bir de kulübümüzün yaratıcı aktif üyelerinden Aycan'ın doğumgününü kutlarız, hatta ona sürpriz parti yaparız dedik.

Hani çok dans etmek istiyoruz, hatta tabiri caiz ise bu konuda tamamiyle dağıtmak istiyoruz ya, ortak fikrimiz Al Jamal oldu. Ama ne yazık ki, gece hayatı dolu dolu yaşanan şehrimizde Al Jamal'a rezervasyon yaptırmak için çok geç kalmıştık.

Bu sefer de 2010'u karşılama partisi olsun bari diye yılın ilk hafta sonuna rezervasyon yaptırdık.

Hepimiz çok şık, çok seksi ve eğlenmeye hazırdık :)

Modumuz böyle olunca müziğin ilk notalarıyla birlikte kendimizi Göbek Taşı formatındaki piste attık. Çılgın kitap kulübü üyeleri pistteydi artık. Çapa'nın favori dansözlerinin gösteri zamanı geldiğinde masadaki yerlerimizi aldık, ama gösterileri bitince yine kendimizi piste attık. Ruhumuzu dansa teslim ettik.

Pasta kesme zamanı geldiğinde salona önce büyük bir pasta ardından da 11 küçük pasta geldi. Hepsi kişiye özel hazırlanmıştı. Hepimiz aynı anda dilek tutup, pastalarımızı üfledik. Aşağıda her birimizin pastasını görebilirsiniz.

Anlayacağınız seneye hızlı, neşeli bir giriş yaptık.





Aycan









Ayşen









Aysun









Ayşe









Belkis










Bilgen











Billur










Gülden








Gülda











Özlem











Peyman











Yonca

5 yorum:

aycan dedi ki...

Süper bir akşamdan karelere yansıyanlar!... Bakalım, 2010nelere gebe? Hep beraber yaşayacağız ve göreceğiz...

Sevgiyle,

Aycan

Imge dedi ki...

Kişiye özel pastalar süper görünüyor..:) Ayrıca çok güzel bir 2010 geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler..

billur dedi ki...

BASIN AÇIKLAMASIDIR:

Şimdi ben bu yazıyı okuyan ve resimlere bakan kişiler olursa bir açıklama yapmak istiyorum: Halk Peyman, Aycan ve Billur (kısaca PAB) üçlüsünü istiyordu. Gerek alkışlar gerek ıslıklar gerekse zaman zaman yanımıza gelerek yapılan tezahüratlarla bu dile getirildi. Ancak her meyve veren ağaç taşlandığı gibi biz de zaman zaman müdahalelere uğradık. (Şov yapmak için yalvaran başka bir grup tarafından)

Ama biz bu tarz oyunlara pabuç bırakmayacağız ve sadece sanatımızla var olmak için çabalayacağız. Bizi sizler yarattınız, müteşekkiriz ve bu teveccühe layık omaya çalışacağız.

Bu ara kaset, dizi ve film tekliflerini değerlendiren grubumuz gelen hayran mektuplarına cevap verememenin sıkıntısını yaşamaktadır, özür dileriz.

Bir dahaki şovumuzda görüşmek üzere...
Sevgiler
Billur

Peyman dedi ki...

Merhaba Imge,

Evet pastalar gerçekten süperdi. Hem görsel olarak hem de lezzetli mi lezzetliydiler. Ben pastamın üzerindeki karakteri,ki o benim oğlum Emre, evimizin deep-freeze'inde saklıyorum.

Tüm dünyamız ve insanlar için güzel bir 2010 olsun dilerim :)

Sevgiler,

Ayşe'nin Kitap Kulübü dedi ki...

organizatör ayşe....kişiye özel pastalara gelene kadar, masada kisiye özelmektup zarfları ve dans sırasında kullanılan peluşlara ayrıca iletişim için kullandığımız yaz-boz tahtasına çok teşekkürler..hepsi ince bir zevk ve zeka tılsımıyla bize sunuldu....aycancım...ne güzel olmuşta yeni yıl akşamı doğmuşsun...tüm katılımcılar olarak 2010 yılının başladığı heyacan ve keyifle geçmesini diliyorum, kolaylıklar ve mutluluklar tüm zorlukları bastırsın, üste çıksın, galip gelsin...PAB üçlüsünün alt grubunda üvertür olarak sahnelerdeki kariyerime başlamak isterim...hele hele billur sahneden inerken aldığı o coşkulu alkış inanın. sadece bana değil, birçok kimseye motivasyon ve ilham kaynagı olmustur..

Belkis

Önemli Not - halen kimliğimi bloga nasıl ekleyeceğimi keşfedemedim...ayseninkiapklubunden geliyor

İlginizi Çekebilir

Related Posts with Thumbnails